Gebeurtenis

Titel:
Open Avond 4
Datum:
03.27.2018 19:30 - 23:00
Url:
Auteur:
Super User
Capaciteit:
Onbeperkt
Deelnemers:
Kopie aan:

Beschrijving

Ontdek de fascinerende onderwaterwereld, leer interessante dingen en ontmoet nieuwe mensen. Wil jij vóór de zomer je duikbrevet halen en lid worden van een gezellige vereniging? Dan is dit je kans!

Maart 2018 is bij Duikvereniging Nautic Explorer 'Open Avond Maand'. Op alle dinsdagen in maart (6, 13, 20 en 27 maart) kun je vrijblijvend langskomen, de sfeer proeven en een gratis proefduik maken onder begeleiding van onze professionele instructeurs. 

Nautic Explorer biedt gratis opleidingen, van Open-Water tot Dive-Master en specialisaties als onderwaterfotografie en Nitrox duiken. Dit is inclusief theorielessen, zwembad- en buitentrainingen. Het lidmaatschap van de vereniging is slechts 15 euro per maand! 
Ook als je al in het bezit bent van een duikbrevet ben je uiteraard van harte welkom.

Duikclub Nautic Explorer bestaat al bijna 35 jaar en heeft haar clubhuis in Zwembad De Planeet in Haarlem Noord. Het is een duikvereniging waar veiligheid en vakkundigheid gepaard gaat met enthousiasme en gezelligheid. We hebben toegang tot zwembad De Planeet, een eigen clubgebouw met een gezellige bar en er worden veel activiteiten georganiseerd.

Als je een introductieduik wilt maken moet je ouder zijn dan 16 jaar, in het bezit zijn van een zwemdiploma, gezond zijn, je zwembroek of badpak en een handdoek meenemen. Aanmelden is niet verplicht, maar vinden we wel fijn. Stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

We hopen je in maart te zien!

Wanneer:     6, 13, 20 en 27 maart 2018

Ontvangst:  19:30 uur

Waar:           Piet Voskuilenstraat 7 (zijkant van gebouw Zwembad De Planeet)

Commentaren

Blue Flower

2019  Nautic   globbers joomla template