image1 image1 image1

Open avond

Ontdek de fascinerende onderwaterwereld, leer interessante dingen en ontmoet nieuwe mensen. Wil jij vóór de zomer je duikbrevet halen en lid worden van een gezellige vereniging? Dan is dit je kans!

Binnenkort zijn er bij Duikvereniging Nautic Explorer weer open avonden. Op 24 maart en 7 april kun je vrijblijvend langskomen, de sfeer proeven en een gratis proefduik maken onder begeleiding van onze professionele instructeurs.

Nautic Explorer biedt gratis opleidingen, van Open-Water tot Dive-Master en specialisaties als onderwaterfotografie en Nitrox duiken. Dit is inclusief theorielessen, zwembad- en buitentrainingen. Omdat we een vereniging zijn, betaal je alleen maar voor het lidmaatschap van de vereniging. Dit is slechts 15 euro per maand.

Duikclub Nautic Explorer heeft haar clubhuis in Zwembad De Planeet in Haarlem Noord. Het is een duikvereniging waar veiligheid en vakkundigheid gepaard gaat met enthousiasme en gezelligheid. We hebben toegang tot zwembad De Planeet, een eigen clubgebouw met compressor en gezellige bar en er worden veel activiteiten georganiseerd. 

Als je een introductieduik wilt maken moet je ouder zijn dan 16 jaar, in het bezit zijn van een zwemdiploma, gezond zijn, je zwemkleding en een handdoek meenemen. Als je komt graag even van tevoren aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

We hopen je binnenkort te zien!

Wanneer:    dinsdag 24 maart en 7 april 2020

Ontvangst:  19:30 uur

Waar:           Piet Voskuilenstraat 7 (zijkant van gebouw Zwembad De Planeet)

Blue Flower

2020  Nautic   globbers joomla template